Összes nyerőgép

A nyerőgépek között számos téma és stílus megtalálható, ezek a vezető online kaszinók legkeresettebb játékai közé tartoznak. Erről az oldalról (lobby) az összes nyerőgépet megtekintheted a szűrők alkalmazásával. A menük segítségével könnyen kiválaszthatod a játékgépeket kategória, szolgáltató vagy kaszinó szerint.

Kiemelt nyerőgépek

A Gonzo’s Quest (NetEntertainment) nem egy hagyományos tárcsás játékgép, mivel a játék közben kőkockák potyognak az égből. Az ingyenes pörgetés, a játék nyereménytöbbszörözői és maga a menő kinézet teszik ezt a gépet örök kedvenccé.

A Fire & Steel (BetSoft) nyerőgép a Gyűrűk Ura és a Trónok harca fantasy-kben megismert hangulatot adja vissza, ahol már maga a játéktér is speciális alakú. A tárcsákon felbukkanó férfi és női harcos csatája pedig wild szimbólumot eredményez az ingyenes pörgetések játék számára.

Más témát választott a Nirvana játékgép (Yggdrasil). Ez a hinduizmusban megismert szimbólumokat és nyugtató játékkörnyezetet teremt a megfáradt játékosok számára, akik a lótuszvirágok megtalálásával kaphatják meg az ingyenes pörgetéseket. A választható tudások több választási lehetőséget adnak a játékosnak az átlagosnál.

A nyerőgépek nagy része mobilbarát es gond nélkül fut mobileszközökön, de amennyiben biztosra szeretnél menni a mobil nyerőgépek kategória kiválasztható. 

    loading games...

A kiemelet játékok mellett számos olyan nyerőgép elérhető demó módban, amely a kaszinók és úgyszintén játékosok top listáján szerepel.Ezek között szerepel a Starburst, az Yggdrasil Viking-es témát feldolgozó nyerőgépei,Ticket to The Stars vagy az Eastern Emeralds. Pár klasszikus nyerőautomata mint a Book of Ra, Sizzling Hot vagy az Ultra hot a Novomatictol is felkerült az oldalra.