BetSoft nyerőgépek

A BetSoft szoftvergyártót csak 2006-ban alapították meg, az eltelt évek során mégis az iparág egyik elsőszámú résztvevőjévé vált.

Játékgyártóként több, mint 500 online kaszinó használja a játékait, köztük a legnagyobb nevek. Szinte nincs is olyan vezető kaszinó, ahol ne lennének elérhetők a BetSoft nyerőgépei.

A 3D nyerőgépek nagy szakértőjeként a BetSoft számos ilyen játékot kínál. Ezek jóval látványosabbak, mint a klasszikus játékok, s hamar nagy rajongótáborra tettek szert. A grafikájuk elsőrangú, s olyan játékélményt adnak, mely felbolygatta a piacot.

 • Sugar Pop 2: Double Dipped
  Sugar Pop 2: Double Dipped
 • Stampede
  Stampede
 • Fire and steel
  Fire and steel
 • Fruit zen
  Fruit zen
 • Reels of Wealth
  Reels of Wealth

A Stampede nyerőgépes játék az afrikai szavannák hangulatát varázsolja el a játékoshoz, akit nem fog háttérzene zavarni a pihentető játék közben. Az ingyenes pörgetések irányítása pedig még jobban a játékosnál marad, aki választhat a különböző extrák közül a pörgetések beindítása előtt.

Sokkal békésebb témát választott a Fruit Zen, ahol a tengeren ringva, a lenyugvó nap fényében pörögnek a gyümölcs szimbólumok. A zene andalító, a ragadós wild szimbólumok pedig még értékesebbé teszik az ingyenes pörgetésekbe ágyazott újabb ingyenes pörgetéseket.

Sokkal összetettebb játék a Sugar Pop 2: Double Dipped, ahol egy igazán cukorkás környezetben lehet játszani a nem hagyományos tárcsákra, hanem klaszterekre épülő játékot. A menet közben szintlépés pedig még több nyereményt és extrát ad a játékosok számára.

A Reels of Wealth a BetSoft progresszív jackpot nyerőgép játéka, melynek alaptémája a gazdagság. Ez nem véletlen, ugyanis a játék négyféle jackpottal is rendelkezik, így a játékosok nagyon nagy nyereményeket vihetnek haza. A játékmenet könnyen megérthető, s onnantól fogva már csak a megjelenő jackpot szimbólumokat kell figyelni.

Természetesen nem csak a fenti játékok alkotják a BetSoft nyerőgépek sorát. A játékgyártó olyan játékai vezetik a toplistákat, mint a Chilli Pop, a Tiger’s Claw, a SlotFather II, a Frankenslot’s Monster, a Good Girl Bad Girl, a Sin City Nights és a Birds! Utóbbi kék madárka ráadásul rendszeresen meg is jelenik a promóciós anyagokon, így a cég egyik jól ismert jelképévé vált.