Gaminátor – A Gaminátor játékok történte Super-V-től a Scorpion-ig

Gaminátor

A Novomatic (Gaminátor játékok tulajdonosa) több mint 40 éve fejleszti a szoftvert és gépeket, sokkal az internet megjelenése elött. 1995-ben még csak 16 millió internet felhasználó létezett, ma már több mint 4.5 milliárd. Szerencsejátékosok kedvelői mindig is léteztek, és ha abban az időben ismerkedett meg valaki egy ilyen géppel, az valószínűleg egy Gaminátor játék gép volt.

Kezdetek – Az első játékok

1980-ban alapította a Johann F. Graf, minőségi Gaminátor nyerőgépeket fejlesztett egy olyan piacra, mely óriási vonzerővel bír. 1988-ra több mint 15,000 gépberendezések szervizelésével vagy bérbeadásával foglalkozik 32 országban.

Nyerőgépek: Royal Diamon, Jungle Treasure, Midnight Cruise, American Dream, American Eagle
Video Poker : American Poker II
Rulett játék: Europai, Amerikai, Ausztral, Golden Roulette, Classic Roulette 36 és Novo Roulette II
Élő játék felszerelés: Royal Wheel, Chipmaster
Elektronikus Darts gépek: Novo Sport Darts II, Classic Darts

Ekkor még a Gaminátor marka-név még nem volt használva, de Admiral már olvasható 1-2 játék-gépen.

 • Book of Ra nyerőgép ingyen
  Book of Ra nyerőgép ingyen
 • Lord of the ocean
  Lord of the ocean
 • Lucky Lady's Charm Deluxe
  Lucky Lady's Charm Deluxe
 • Sizzling Hot Deluxe
  Sizzling Hot Deluxe
 • Ultra Hot Deluxe
  Ultra Hot Deluxe

Novomatic agresszív fejlődése

Fejlesztéseken mennek át, idővel könnyebben kezelhetőek, intuitívabbak lesznek a Gaminátor gépek. Szoftver oldalán is nagy fejlődés látható, a kínálat agresszívan bővül. Legújabb nyerőgépek között számolhatja a Novo Flying, Roulette, Goal Mania 3, Heart of Gold, Moneypoly, Moorhuhn, Moorhuhn Reels, Streamline, Novo Touchbet Live-Sic Bo, Treasure Ant vagy World of Rouletteet. Több mint 25 millió dollárt fektet be 5 év alatt fejlesztésekre a Novomatic Group. Novo Multi- Keno, Novo Multi-Bingo, Novo Multi- Roulette csúcsminőségű elektronikus élő játékok is piacra kerülnek.

Klasszikus fizikailag beépített tárcsások között megjelenik a Magic Diamond, Super Sevens vagy az Aladdin’s Magic Lamp. De ez a technológia már a múlté, video-nyerőgép a jövő, itt pedig a Hot Shell, Columbus, American Poker 5, Ancient Atlantis, Beetle Mania, Hot Target és a Dolphin’s Pearl alkotják a kínálatot. Video póker kínálata is bővül, az American Poker II mellett most már van Draw Poker, Joker’s Wild, World of Poker.

Régi gaminátor játékok ingyen tesztelhetőek ha megvan a ROM-adatfájl plusz egy emulátor, PC meg letöltés. Ezeket online már nehezen játszhatod, flash támogatás már befejeződött 2020 végén, érvényes mobil esetén is. Azonban a nosztalgia faktor hamar elmúl, sokkal szórakoztatóbb modern nyerőgépek ingyen próbálhatóak ezen az oldalon.

Számos nyerőgép kiállításon bemutatásra kerülnek, közöttük a Budapesti 2002-es Gameexpo is.

A Gaminátor úgy van bemutatva, mint a tökéletes megoldás szerencsejáték szolgáltatóknak. 44cm-es mély, dupla képernyős játék kabinet csúcs technológiának számít. Elérhető moduláris konfiguráció 4 beépített hangszóróval. Mellette még bemutatja a Classic 2.0, Diplomat és Slant Top kabineteket is.

A Multi-Gaminator játékok, első generáció

Római számokkal osztályozták, nevezték el az első generációs kabinetteket. A Multi-Gaminator IV, Multi-Gaminator VI, VII, VIII, és igy tovább XXIII -ig. Multi-Gaminator 30, 31 –re visszatértek arab számokhoz.

Játékai a következők: Always Hot, Attila, Bananas go Bahamas, Beetle Mania, Columbus, Dolphin’s Pearl, Hot Target , Jewels 4 all, Just Jewels, King of Cards, Lucky Lady’s Charm, Magic Money, Marco Polo, Oliver’s Bar, Pharaoh’s Gold II, Queen of Hearts, Riches of India, Roller Coaster, Secret Forest, Sharky, Sizzling Hot, Star Attraction, The Money Game, Ultra Hot, Venetian Carnival.

Super-V Gaminátor játékok, második generáció

Super-V+ Gaminator 0, 1 ,2 és 3–as 5x darab játékot tartalmazott a következőkből Cold Spell, Pharaoh’s Gold II Deluxe, Silver Fox, The Magic Flute The Ming Dynasty, The Magic Flute, The Ming Dynasty, Wild Guy, Totally Wild, Mosquitozzz, Indian Spirit, Gold Craze, Egyptian, American Poker II deluxe, Egyptian Experience, Rockin’ Rome, Cities of Gold, Hannibal of Carthago.

Super-V Gaminator logója

Super-V Gaminator logója

További modelljei, a Super-V+ Gaminator 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13 és 16 pedig a fentiekhez pluszba a következő játékokat is tartalmazhatta: Beetle Mania deluxe, Chicago, Enchanted Jewel, Grand Roulette deluxe, Haute Couture, Holmes & Watson, Hot Volée, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lucky Pin-ups, Luxury Express, Max Beth, Plenty on Twenty, Queen of Hearts deluxe, Rich Witch, Shogun, Sissi – Empress of Austria, Sizzling Hot Deluxe.

A Super-V+ Gaminator 29-en már 24 játék játszódható. Közülük kiemelkedik az Always Hot deluxe, Ultra Hot deluxe és Xtra Hot.

FV 600 Super-V+ Gaminator: Harmadik képernyő, ami kimutathat 3D animációkat vagy követheti a játék jackpot nyereményeit is. Páratlan hangminőség a mélynyomóval.

45. Verzió számhoz jutottunk, a Super-V+ Gaminator 45 mar akár 27 játékot futtat, újak között a Gryphon’s Gold deluxe és Power Stars. Ezek mellett választható a sorok száma (5–40), több nyelvre van lehetőség a beállításnál.

Premium-V+ Gaminator , modern nyerőgép kabinetek

Összesen 41 játék elérhető, amely 5 kategóriába van felosztva, ezek a:

 • Klasszikus – 10 Klasszikus Novomatic gaminátor játék
 • Több soros – 10 kiemelt 20 nyerő-vonalas nyerőgép
 •  Power-vonalas – 4 kiemelt 40 nyerő-vonalas
 • Gyümölcsös – 10 gyors tempós gyümölcsös gaminátor
 • Special – 7 póker, rulett, bingó változatosság kedvéért
Klasszikus kategoria a Premium-V+ Gaminator jatekon

Így néz ki a klasszikus kategória a Premium-V+ -on

Kiemelt új gaminátor játékok ingyen: Just Fruits, Book of Ra deluxe, Reel Riders, Draw Poker deluxe.

Premium-V+ Gaminator Mix 7sT a jelenleg forgalmazott modell. Sok változáson nem ment át, de megnövelték a kategóriák számát 6-ra, utóbbi a Hotspot Games – ez kiemelt játékoknak van fenntartva. Ezzel összesen 51 játék is elérhető egy gaminátorról. Minden kategóriának egyedi szín-kódja van, gyors és egyszerű vezérléssel.

Gaminator Scorpion – A következő generáció

Scorpion 2.24 gaminator

A modern Scorpion 2.24

„Élesítsd a játékod” mottóval itt már három ultra vékony képernyőre váltunk korszerű Gaminátorhoz illően.
Kiváló kivitelezés páratlan grafikával emelkedik a konkurencia fele. Kiemelt játéka az Eye of The Dragon.

Legújabb modell a Gaminator Scorpion 2.24, jellemzői pedig:

 •  Dupla 23.8″ FullHD képernyő, amelyből egyik érintő-képernyő
 •  Külön jackpot kijelző
 •  LED megvilágítás / játék funkciók beépítésével
 •  Ergonomikus konstrukció, jó minőségű hangrendszer

Gaminátoron kivul egyéb modern szerencsejátékot szolgáló gép-kabinetet is szolgál a Novomatic. Ezek a Funmaster 2.27, Panther, VIP Lounge, NOVOSTAR, Dominator és az Imperator.
Hasonló névvel működött egy online kaszinó, 2015-2018 között, ami már bezárta kapuit. Ha erre kerestél, a Super Gaminátor bónusz kód ingyen ajánlatára, akkor pár evet késtél.