Kaszinó tippek kezdőknek | Fontos tudnivalók kaszinó játék előtt

Kaszinó választásElőnyös játékokÜgyfélazonosításGY.I.K

Melyik online kaszinót válasszam?

Rengeteg dolgot vehetsz számításba, de válassz egy jó hírnevű online kaszinót, a következőket is tartsd számon:

Fontos a szabályzási felügyelet, amely kibocsátja a kaszinó működési licenszét, mivel ez kötelezi, hogy egy elvárt standardnak megfeleljen. Ezek előírjak, hogy a kaszinó játékok előre le legyenek tesztelve, a joghatóságukon belül létező szabályzatok be legyenek tartva.

Számodra az Európái Unión belül működő, mint a Máltái, Gibraltári vagy a Brit lesznek a legjobbak. Az MGA (Malta Gaming Authority) nem csak a játékok integritását biztosítja, együttműködik közvetítőkkel bármilyen online szerencsejátékkal kapcsolatos viták esetén a kaszinó és játékos között. TIPP: E-maileket, elő chat beszélgetéseid a kaszinóval mindig mentsd le (képernyőkép készítése), lehet ezekre később kell majd hivatkoznod.

Csak egy minőségi licensz tulajdona nem garantál kiváló kaszinót, de a legtöbb MGA licensszel rendelkező kaszinóknak barátságosabbak lesznek a feltételei.

Az üdvözlő bónuszok is vonzhatnak egy bizonyos kaszinó irányába, ezek 100%-150%-al megnövelik az összeget, amivel belépsz játszani. De fontos kritérium a bónuszokhoz kötött megforgatási kellék, avagy a “wagering requirement”. Ez változhat 20x-tol 100x-ig is, de minél kisebb, annál nagyobb az esélyed, hogy teljesíted, ezzel valódi pénzre váltva a bónuszt. Ne feledkezz meg az ingyenes bónuszokról sem, ezzel valódi pénzes nyerőgépet próbálhatsz ki (olvasd el a kikötéseket, mert változóak).

A harmadik, s lehet számodra a legfontosabb kritérium a kedvenc nyerőgéped vagy asztali játékod elérhetősége. Ezt legtöbbször megteheted demó módban a kaszinó oldalan is, a teljes lista eléréséhez számlát kell nyiss. Nem minden játék gép demó változata játszható, de a számla nyitás ingyenes, igy hát körül nézhetsz a kaszinó honlapján befizetés előtt.

Hol a legjobb a nyerési esélyem? Asztali játékok vagy nyerőgépek?

Nincs még kedvenc nyerőgéped vagy asztalai játékod? Ha szeretned leghosszabbra nyújtani a szórakozást akkor azokat a kaszinó játékokat kell válaszd, melyeknek legjobb a visszatérítésük. Jobb kaszinók ezt játékonként megjelenítik (RTP angolul). A legnagyobb visszatérítés a Video Pókernél van, ez 99.5% körüli. Utána következik a BlackJack, amellyel 99%-ot elérhetsz, de itt meglehetősen nehezebb tökéletes stratégiát alkalmazni. A Rulett jobban fizető variánsa, az európai rulett, amely 97.3%-os RTP-vel rendelkezek. Az asztali játékok legtöbbször nem számítanak a megforgatásba, ha bónusz követelményeket akarsz teljesíteni. A nyerőgép átlagban 92-96%-ot térit vissza.

A nyerőgépnél nincsenek jól bevált taktikák, amivel kicsit is csökkenthetnéd a házelőnyt. Ha minden áron nyerőgépezni akarsz, a bónusz vadászat stratégia segíthet.

1. Szerezz egy jobb bónuszt, amelynek minél alacsonyabb a megforgatási követelménye

2. Válassz egy magas ingadozású nyerőgépet, amellyel addig játszatsz ameddig szerzel egy nagyobb nyereményt, ha ez nem sikerül akkor újra próbálkozhatsz más kaszinóval, bónusszal

3. Ezek után áttérsz egy alacsony-közepes ingadozású nyerőgépre ahol már könnyebben teljesíted a maradandó megjátszási követelményeket, ha sikerül a nyereség megtartható s használható új bónuszhoz (akár ugyanennek a kaszinónnak az újra töltési/heti/speciális bónuszaival)

Ügyfélazonosítás, avagy KYC (Know your costumer)

Ez egy egyszeri kellemetlenség, amelyen minden játékos át kell essen. Ide legtöbbször a személyi/útlevél plusz neveden levő számláról készült másolat elküldése a lakcím, életkor megerősítésére szükséges. Banki utalás megerősítéséhez szükségesek lehetnek a kivonaton szereplő tranzakció szám részletei. Erre kötelez a hitelkártya szabályzása. Adatvédelmi rendeletnek (GDPR) meg kell feleljenek, ezért az adataid ezeket betartva kezelik.

A kaszinók addig a pillanatig halasszák az ügyfél ellenőrzését ameddig kifizetést nem igényelsz, ezzel is meghosszabbítva az első kifizetés folyamatát. Sokan türelmetlenné válnak, törlik a kifizetési kérelmet és eljátsszák a pénzüket. Ha biztosít a kaszinó “withdrawal lock” -ot (kifizetés rögzítése, amit nem fordíthatsz vissza), használd ki.

Gyakran ismételt kérdések

Kipróbálhatóak a kaszinó játékai demó módban?

Legtöbbje igen, elő játékok kivételével. Egyes kaszinó oldalain még számlát se kell nyiss, másoknál pedig elérhető demó számla.

Pénzre váltható a bónuszom?

A maradandó megjátszási követelmények a számlád alatt fel lesznek tüntetve, mint „fennmaradó fogadási követelmények”. Ha ezt nem találod vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Kikérhetem az ingyenes bónuszokból szerzett nyereségem?

Igen, de csak az esetben, ha már megfelelnek a kaszinó által megszabott feltételeknek.

Hogyan maradjak felelősségteljes játékos?

Tekintsd mindig szórakozásnak a szerencsejátékokat, mint minden más hobbival szabj meg költség korlátot. Kérd meg a kaszinót, hogy szabja meg a kivánt határértéket a befizetésre, vagy akár egy játékidő korlátot is.

Melyik a leggyakoribb ok a kifizetés visszautasítására?

Kerüld el a leggyakoribb hibákat, csak egy számla engedélyezett minden IP cím/háztartásra. A bónuszok megforgatása előtti kifizetés kérelme nemcsak a kifizetés visszautasításához, hanem a bónusz s ebből szerzett nyeremények visszavonásához is vezethet. Részvételi, bónusz feltételeket mindig olvasd át, ha nem vagy biztos valamiben az ügyfélszolgálat útbaigazít.

Bezárható egy online kaszinó számla?

Igen, ezt megteheted az ügyfélszolgálaton keresztül.

Ha úgy érzed felkészültél, táblázatba foglaltuk a legjobb online kaszinó oldalalkat.