Kockás nyerőgépek

A kockás nyerőgépek az egyik legkedveltebb játékok közé tartoznak az online kaszinókban, többféle slotgép is megtalálható ebben a kategóriában. A játékélményt és a nyereményeket tekintve a Novomatic nyerőgépjei mindenképp a legjobbaknak számítanak, így a nyerőgép kategóriában a Double Dice és a Super Dice is ott van az élmezőnyben.

Double Dice kockás nyerőgép

Doucle Dice a klasszikus kockás nyerőgépek egyike egyszerű megjelenéssel, 3 tárcsával és 5 nyerővonallal. A játék megjelenése és a pörgetéskor felhangzó effektek mind a hagyományos nyerőgépek világát idézik, s a nyereményt akkor kapjuk meg, ha az 5 tárcsa valamelyikén felbukkan 3 ugyanolyan szimbólum.

A cseresznye 10x-es tétet fizet, míg a citrom, narancs, szilva, harang és szőlő szimbólum még többet. A görögdinnye és a Lucky 7 szimbólum 125x-os szorzót kapott, az egyedi kinézetű stopperóra pedig 750x-est.

A játék nem hiába kapta a nevét a dobókockákról, ha ez a dupla szimbólum felbukkan valamelyik tárcsán, akkor az megfagy, és a többi tárcsa egyszer ingyen újra pörög. Ugyanígy megfagynak a tárcsák, ha a stopperóra vagy a csillag szimbólum jelenik meg rajtuk, s ekkor is jár az ingyenes pörgetés.

Ha 3 dupla dobókocka jelenik meg a tárcsákon bárhol, a jobb oldalt látható nagy piros dobókocka pörög, és 1 és 6 közötti számot sorsol ki. Ennyi bónusz pörgetést kap a játékos, melyek mindegyike nyertes, a játékos pedig megkapja a bónusz nyereményeket.

Ha 4 dupla kocka bukkan fel, akkor a bónusz játék kétszer indul be, ha pedig a bónusz körök alatt ismét dobókockák pörögnének ki, azok újabb és újabb bónusz köröket jelentenek. Természetesen a jól ismert dupla vagy semmi is elérhető a nyereménykor, csak a szív vagy káró ikonra kell kattintani a kockáztatáshoz.

A Double Dice azok nagy kedvence lehet, akik imádják bónusz nyerőgépekbe csomagolt bónusz játékokat.

Super Dice kockás nyerőgép

A Super Dice kockás nyerőgép szintén 3 tárcsával és 5 nyerővonallal rendelkezik, s a jól ismert sötétkék hátteret kapta meg a Novomatictól. A felhasznált szimbólumok is a klasszikus slotgépek világát idézik, a cseresznye, citrom, narancs, szilva, harang, szőlő, Lucky 7, dinnye, fehér és kék csillagok mindenki számára ismerősek lehetnek.

A dobókockák számítanak a scatter szimbólumnak, ha belőlük 3 felbukkan bármelyik tárcsán, akkor beindul a bónusz játék. A jobb oldalt látható nagy dobókocka ingyenes pörgetéseket ad, melyek minden körben garantált nyereményt hoznak a játékosnak. A három arany stopperóra pedig a Cash Unlimited bónusz adja meg, mely a képernyő jobb felső sarkában található arany stopperóra összegét jelenti.

A Super Dice minden játékos kedvence lehet, aki szereti a Double Dice-t, de szeretne még egy extra csavart a játékmeneten a Cash Unlimited elnyerésével.