Új játékgépek karácsonyra: Christmas Plaza, Stormchaser

karacsony nyerogepek

Kerüljön ünnepi hangulatba a Christmas Plaza DobleMax karácsonyi játékgéppel. A karácsonyi témájú nyerőgépek kezdenek megjelenni az ünnepek előtt. Kiválasztottuk YggDrasils karácsonyi nyerőgépet, hogy megosszuk oldalunkon. Játsszon a demóval itt most: Chrismtas Plaza

A Thunderstrack saga egy újabb nagyszabású produkcióval folytatódik a Thunderstruck:Stormchaser formájában. Az egyik legnépszerűbb norvég mitológia témájú nyerőgép folytatása egy modern remake-kel érkezik. Játssz a demóval itt, hogy megtudd, milyen fejlesztéseket építettek bele. Próbáld ki itt ingyenesen.

A Reapers olyan magas színvonalú produkciót kínál, amilyenre gondolunk, amikor az online nyerőgépek jövőjét emlegetjük. A zene, a látvány és a történet magas színvonalú , ebben a legújabb  Print Studios nyerőgépen. Szerezz egy kis ízelítőt és próbáld ki demó módban, mielőtt december 13-án megjelenik az online kaszinókban. A demó itt érhető el.

Új bónuszok az elmúlt hónapokban

10 ingyenes pörgetés befizetés nélkül a Turbico Casino-ban, a részleteket itt olvashatja. Az első befizetés egy 100%-os bónusz lesz 36.963 Ft-ig, további 100 ingyenes pörgetéssel.

A befizetés nélküli bónuszokhoz és az ingyenes pörgetésekhez egy értesítési rendszert is létrehoztunk. Csak akkor küldünk értesítést, ha az oldal frissül egy ingyenes bónusszal, más akciókat vagy frissítéseket nem küldünk e-mailben. Itt tudsz feliratkozni az ilyen értesítésre: Ingyenes bónusz e-mail értesítések