Öt új nyerőgép áll rendelkezésre demó játékra

logo knight rider

Kiválasztottunk 5 új nyerőgépet, előnyben részesítve látogatóink kedvenc szolgáltatóit és azokat, amelyek az online kaszinók ranglistáinak élén állnak. A válogatásban a NetEnt, a Pragmatic Play és a NoLimit City nyerőgépeit találjuk. Úgy döntöttünk, hogy egy új szolgáltatót is listázunk, így a HackSaw Gaming 2 új nyerőgépe lesz játszható a továbbiakban. Íme a teljes lista:

Knight Rider (Netent) – A NetEnt a 80-as évek híres tévésorozatán alapuló játékgép a nosztalgiafaktorral keményen belecsap a sorozat minden kedvelőjébe. Találkozzunk újra KITT-tel, a gyakorlatilag elpusztíthatatlan autóval, most egy nyerőgépen belül.

Remember Gulag (NoLimit City) – A szolgáltató már többször bizonyította, hogy nem fél az vitás témáktól sem. Úgy döntöttek, hogy ezúttal egy szovjet korszak ihlette nyerőgéppel lepnek meg minket.

Eye of Cleopatra (Pragmatic Play) – Egy újabb egyiptomi témájú nyerőgép a Pragmatic-tól, ragaszkodnak a jól működő forumlához. Maradva a klasszikusoknál, ha nem romlott el, ne javítsd meg.

Hand of Anubis (Hacksaw Gaming) – Szintén ragaszkodik az egyiptomi témához, bár ez nem olyan bájos, mint a Kleopátra. Sötétebb hangulatú, a sakálfejű istenség, Anubisz jelenik meg ebben a nyerőgépben.

Gladiator Legends (Hacksaw Gaming) – Lépj be a kolosszeum homokjára és hallgasd a hatalmas tömeg üvöltését a Hacksaw Gladiator Legends nyerőgépével.

Új kaszinó értékelés: EnergyWin Casino