Novomatic nyerőgépek

A Novomatic osztrák játékgyártó, mely 1980-ban indult a valódi kaszinók játékainak kiszolgálására. Mára az egyik legnagyobbá vált, s az online kaszinók játékgép kínálatának szerves részét képezi. Évente több milliárd eurós forgalommal Európa vezető játékfejlesztőjének számít.

A vállalat világszerte 30000 embernek biztosít munkát, így működése jóval túlmutat az online kaszinók világán. Több, mint 250 ezer játékterminállal van jelen a 2100 helyen felállított szerencsejáték központjaiban vagy a bérelt helyein.

A Novomatic több, mint 400 játékkal rendelkezik a valódi kaszinók számára, ebből 330 körüli a nyerőgépes játék. Az online kaszinók számára egy nagyjából 100-as lista készült el a játékok közül, a többit egyelőre csak hagyományos kaszinókban élvezhetik a játékosok.

A nyerőgépek között számos téma és stílus megtalálható, ezek a vezető online kaszinók legkeresettebb játékai közé tartoznak. A Novomatic régi nyerőgépes játékai megőrizeték népszerűségüket. Ezért is a prioritást, ami a modernebb es újabb gaminátor kiválasztására megadtunk a többi szolgáltató estén, itt hanyagoltuk.

„The selected game is not available in your country. Please choose a different game.” 

Ha ezzel a hibaüzenettel találkozol a Novomatic (Greentube) nyerőgépek használatánál, töltsd újra az oldalt az Opera böngészőből VPN móddal bekapcsolva (A VPN funkciót itt kapcsolhatod be  Menu-> Settings-> Privacy & Security) 

 • Sizzling Hot Deluxe
  Sizzling Hot Deluxe
 • Book of Ra nyerőgép ingyen
  Book of Ra nyerőgép ingyen
 • Lord of the ocean
  Lord of the ocean
 • Ultra Hot Deluxe
  Ultra Hot Deluxe
 • Lucky Lady's Charm Deluxe
  Lucky Lady's Charm Deluxe

A Sizzling Hot Deluxe egy klasszikus nyerőgép, mely a hagyományos gyümölcs szimbólumokat pörgeti öt tárcsán.

Ezzel szemben a Book of Ra Deluxe egy modern nyerőgép, mely ingyenes pörgetésekbe ágyazott ingyenes pörgetéseket és szétterjedő szimbólumot használ a játék fokozására.

book of ra kifizetes

A Book of Ra wild szimbólum kifizetése 5000-es téten

Az Ultra Hot Deluxe nyerőgépes játék szintén nagyon kedvelt a játékosok között, köszönhetően annak, hogy kinézete teljesen a régi idő slotgépeit idézi. A nagy, fehér tárcsákon nagyon jól mutatnak a gyümölcs szimbólumok, s a játékmenetet nem is bonyolították extrákkal.

A Lucky Lady’s Charm Deluxe kicsit rózsaszínesebb világa is sok visszatérő játékost vonz. A játékmenet itt sincs túlbonyolítva, a kellemes dizájn viszont remek szórakozást garantál. Nincs ez másképp a

Lord of the Ocean nyerőgéppel sem, ahol az elsődleges cél a minél zavartalanabb játékélmény. Nem használ háttérzenét vagy zavaró effekteket, így végig a pörgetésre lehet koncentrálni.

A fentieken kívül számos Novomatic nyerőgép tartozik még a legkedveltebbek közé. A Fruit Cocktail, a The Ming Dynasty, az Amazon’s Diamonds, a From Dusk Till Dawn, a Venus, az Apex Wizard és a Star Nova rendszeresen elől végez a népszerűségi listákon. Ennek oka nagy valószínűséggel az, hogy a Novomatic a szerencsejátékipar egyik óriásaként pontosan tudja, hogy milyen egy jó nyerőgép, s mire van szüksége a játékosoknak.