Fizetési módok – Lásd, melyik a legjobb!

Ha szerencsét akarsz próbálni a saját pénzeddel, fel kell töltsd a számlád. Ehhez számos fizetési módok, lehetőségek állnak rendelkezésedre, amelyek ezt lehetővé teszik. Fontos megfigyelni a kaszinó által támogatott pénz-valutát, ha ez nem egyezik a tieddel, valutaváltó kezelési költséget számolhat fel. Egy minimális befizetési összeg is meg van szabva, ez változó fizetési módszertől függően. Bizonyos eszközöket csak befizetésre használhatod, ilyen az előre feltöltött PaySafeCard.

Betéti kártya (debit kártya) / Hitelkártya (credit kártya)

fizetesi-modok

Viza/Mastercard a leghasználtabb fizetési mód

Ez a leghasználtabb és elérhető minden online kaszinón, mint be-/kifizetési módszer. Az esetben a hitelesítésre van szükséged, ezt végre kell hajtanod. A befizetésed feldolgozása azonnali és legtöbb esetben díjmentes lesz, de a kiutalás eltart 3-5 napig.
Visa, Mastercard a legnépszerűbbek az univerzális elérhetőségüknek köszönhetően.
AmericanExpress, VisaElectron, Maestro vagy egyebb kisebb bankkartya kiadot mar nem minden kaszino fogad el.

Befizetés e-pénztárca használatával

Ilyen e-pénztárca szolgáltatást kínál a Skrill, NEteller, Paypal, ecoPayz, WebMoney vagy a MuchBetter. A befizetett összeg kiválasztása után a kaszinó átirányít az e-tárca holnapjára, ahol a számládra való bejelentkezéssel megerősíted a tranzakciót. Előnyük a hitel/betéti kártyához viszonyítva a gyorsabb kifizetés, amely 1-7 órán belül történik.

Hátránya, hogy nem mindenhol szerezhető meg az üdvözlő bónusz Skrill/Neteeller használatával, ezeket fel vannak tüntetve az oldalon, ahol áttekintheted az online kaszinó oldalakat.

A számla-ellenőrzést gyorsabban el tudod intézni, ha e-pénztárcát használtál befizetésre. Itt azonnal bizonyíthatod, hogy te vagy a számlatulajdonos, nem kell számlakivonatra várj.(Habar 2021-ben mar online banking segítségével ez is hamar megoldható)

Neteller fizetés egy online kaszinó oldalon

  1. Látogass a kaszinód weboldalára vagy indítsd el a kaszinó applikációt
  2. Lepj be, menj a befizetésre és válaszd ki a kívánt összeget, a Neteller fizetési eszközt
  3. Add meg a Neteller számlád, iratkozásnál kapott 6 számjegyű ID-t

! A neteller csak a számládra feltöltött összeget fogja használni (nem a csatolt kártyán találhatót, mint Paypal), minden kaszinó, amelyet listázunk az oldalon fogad Neteller fizetést

Neteller vagy Skrill vélemények?

Legnépszerűbb fizetési módok az e-pénztárcák közül a Neteller és a Skrill-MoneyBookers.
Mindkettő biztonságos, új számlánál kicsivel költségesebb a Neteller (2.5%) feltöltés díja a Skrill (1%)-hez viszonyítva. A Neteller-es kártyával több pénzt tudsz költeni, és többet tudsz kérni a pénz-automatából. De ezek mind változnak a szolgáltatás hosszabb használata alatt, mindkettőnél elérhető egy VIP program, amely csökkenti a tranzakciós díjakat.
Egyéb e-pénztárca fizetési szolgáltató: ecoPayz, MuchBetter, Zimpler.

Előre feltöltött PaySafeCard fizetési mód

Fizikai, előre feltöltött kártya, amelyet vásárlás után a kártyán levő 16 számjegyű PIN segítségével használhatod. Értéke lehet 10,25,50 vagy 100 euró. Ennek használatával nincs szükséged bankszámlára vagy kreditkártyára. A paysafecard vásárlás online is megtörténhet az otthonod kényelméből, a nap 24 órájában.
PaysafeCard kifizetés nem lehetséges, ha sikerül nyerned más módszert kell használj.

A PaysafeCard-hoz hasonló előre feltöltött kártyák (országtól függően változnak az elérhetőségek): Ucash, NeoSurf, EcoCard, EntroPay, UPayCard.

Kripto-valuták használata feltöltésre

BitCoin, BitCoin Cash, LiteCoin, Tether és Ethereum használható legtöbb online kaszinón amely kriptovalutát is fogad. Ezeket mind elfogad mint fizetési módok, s még a DogeCoin-t is használhatod a GetSlots Casino-n.

Kripto-valuta előnyei

  • Anonimitás – Egy kripto-pénztárca nem igényeli a személyes adataid csatolását a számládhoz, ellentétben az E-pénztárcához, ahol több dokumentumot is követelnek. A kriptovaluta kizárja ezt a harmadik felet, közvetlenül kezeli a pénzed.
  • Hely-korlátozás elkerülése – Azokra az országokra érvényes, ahol tiltva van az online szerencsejáték. Itt VPN (Egy kaszinónál, amely engedélyezi) + kripto használata lehet a megoldás.
  • Alacsony tranzakciós díjak – Emelet a tranzakciód megerősítése is egy rövid időn belül történik meg.

Paypal magyar kaszinó oldalakon

Csak kevés online kaszinón lehetséges a paypal használata. Mivel számos joghatóságban az online kaszinózás sem legális, sem illegális, szürke területnek tekinthető. A paypal ezt nem szereti, mert egyértelműen vázolt jogi keretek közt akar szolgáltatást nyújtani.