Yggdrasil nyerőgépek

Az Yggdrasil szoftvergyártó csak 2013-ban alakult, de akkor mindjárt a NetEnt korábbi vezérigazgatója indította útnak. Ennek köszönhető, hogy már az online kaszinók és nyerőgépek jól ismert szereplőjévé vált, számos kedvenc játékkal.

A vállalat célja olyan nyerőgépes játékok elkészítése, melyek nem csak jól néznek ki, de technológiailag is a mezőny felett állnak. A cég a nevét a skandináv mitológiából kapta, ahol Yggdrasil egy hatalmas fa, melyen sasok és sárkányok laknak. Ezen a fán keresztül lehet eljutni Thor és a többi skandináv istenség világába.

A Holmes and the Stolen Stones az Yggdrasil progresszív jackpot nyerőgépe, ahol gyémántszilánkok összegyűjtésével kell felépíteni a jackpotot jelentő gyémántokat. Ezekből ötféle is van, eltérő értékekkel. A bónusz játék pedig további segítséget nyújt a hatalmas nyereményt érő gyémántok megalkotásához.

 • Vikings Go Wild
  Vikings Go Wild
 • Nirvana
  Nirvana
 • Big Blox
  Big Blox
 • Vikings go Berzerk
  Vikings go Berzerk
 • The dark joker rizes
  The dark joker rizes

A Vikings Go Wild pörgős zenéjével és játékmenetével tényleg jól mutatja az egykori vikingek erejét. Az ingyenes pörgetések, a ragadós wild szimbólumok és a kincsesláda szimbólum mind olyan extra, melyek különösen kedvelhetővé teszik ezt a játékot.

Hasonló témát választott a Vikings Go Berzerk, melyben a vikingek a szirénnel harcolnak, s győzelem esetén sticky wildekké válnak. A játék címében említett Berzerk olyan extrát ad a harcosoknak, mellyel biztos a győzelem. Hogy még nagyobb legyen a csavar, egy hagyományos kincsesláda extra mellett ez a játék egy arany kincsesláda nyereményt is ad.

A Big Blox nyerőgép nem egy szokványos játék, hiszen a játéktéren helyet kapott egy hatalmas blokk is. Mivel ez mindig ugyanazokat a szimbólumokat tartalmazza, így jelentősen megkönnyítheti a játékosok nyerési esélyeit. A wild szimbólumok is bekerülhetnek a blokkba, ahol ilyenkor minden szimbólum wilddé válik.

Persze az Yggdrasil nem csak a fenti játékokat jelenti, gondoskodik erről a hatalmas szerencsejáték-ipari tapasztalattal rendelkező vezérigazgató. A különféle ranglistákon számos Yggdrasil játék található meg, köztük a Vikings go to Hell, a Penguin City, a Fruitoids, a Valley of the Gods, az Ozwin’s Jackpots és a Jungle Books.