Rulett szabályok és taktikák

Rulett szabályok

rulett-szorzok
A rulett kerék zsebei 0 tol 36-ig vannak számozva. A játékos szerepe, hogy megtippelje melyik zsebben áll meg a golyó pörgetés után. Különböző típusú fogadásra van lehetőség:

– Belső fogadás: számokra vagy a számok közötti vonalakra
– Külső fogadásról van szó, ha ez egy több számból alkotott területre vonatkozik (piros-fekete, páros-páratlan, oszlop stb.)

A tét mérete egy meghatározott korláton belül változhat. Ez sohasem lesz annyira engedékeny, mint a lentebbi ingyenes játékon.

A játék menet a következő: A játékos megteszi a fogadást, kerék pörgetésé majd utólag a nyerő szám ellenőrzése és a nyeremények kifizetésé.

A kifizetés a mellékelt táblázat szerint történik. Az európai rulett RTP-je 97.3%, ez a kifizetéshez kapcsolódik, egy szám-os fogadás megnyerésénél 1:35-hez fizet, az eredetei tét plusz a tét 35-szöröse,de a rulett kereken összesen 37 szám van a 0-ast beleszámolva. Ebből származik a 2.7% -os ház előny.

RTP (Return to player rövidítve), a visszatérített összeg százalékban.

Rulett taktikák és trükkök

Ha a nyereség maximalizálása és nem a szimpla szórakozás a megközelítés, a rulett kerék az egyik legrosszabb játék, amit a kaszinóban választhat. Progresszív Jackpotos, vagy alacsony kifizetésre beállított nyerőgépen kívül kevés játéknál nagyobb a ház előny, mint a rulettnél.

Ennek ellenére ajánlott kezdő játékosoknak, mivel a rulett szabályai egyszerűek és a játék menete könnyen követhető. Ezenkívül az egyik leglassúbb asztali játék. Időbe telik a fogadások megtétele és összegyűjtésé, a rulett golyó pörgetésé.

Rulett tippek

  1. A Francia rulettet válaszd, ha ez lehetséges (Francia > Európai > Amerikai). A francia rulett singlezero, eltérése az európaitól, hogy ha a golyó a 0-as zsebben áll meg, bizonyos külső fogadásokra (even money bets, azaz piros-fekete, páros-páratlan vagy alacsony-magas) a veszteség felét visszatéríti, csökkentvé a ház előnyt 1.35%-ra.
  2. Kerüld a „Gyors meggazdagodás” vagy „100%-os nyerés” -t ígérő rendszereket. Számos rulett rendszer biztos, garantált nyereséget ígér. Ezek hamis állítások, és sohasem közelítik meg az elvárásokat. ( „You cannot beat a roulette table unless you steal money from it.” – Albert Einstein)
  3. Mielőtt pénzt kockáztatsz, tanulj meg játszani. A rulett meglehetősen egyszerű, de ez nem jelenti azt, hogy egyenesen a valódi pénzes játékba kell ugrani. Szánj időt arra, hogy megtanulj játszani, a kifizetéseket és a különböző fogadási módszereket. Demó/Játék zsetonokra bármennyit gyakorolhatsz. Ezt megteheted itt -> https://nyerogepesjatekok.net/online-rulett-jatek/