Rulett csalás – Clocking módszer

A clocking néven ismert rulett csalás csak a valódi kaszinókban használható, az online kaszinókban nem fog működni. A módszer lényege, hogy a fizikán alapul, s hogy minden körben megvan az esély a nyerésre. Ha egy-egy körben vesztünk, akkor sincs gond, mert hosszú távon nyereséggel zárhatunk.

A rulett clocking során megpróbáljuk megjósolni, hogy melyik rekeszbe fog leesni a golyó, s ehhez előtte tanulmányoznunk kell az osztót. Minden profi osztó ugyanazzal a jól begyakorlott módszerrel lendíti meg a golyót, így egy idő után kiszámolható a golyó sebessége és a várható érkezési helye. Ezt a kaszinók is tudják, ezért váltogatják rendszeresen az osztókat.

Rulett csalás lényege

Egyes helyeken valódi csalásnak számít, amiért felelősségre is vonhatnak, de még a legjobb esetben is örökre kitilthatnak az adott kaszinóból! Ha mégis vállalod a kockázatot, akkor meg kell figyelned a rulettasztalnál dolgozó osztót.

Oszd fel képzeletben a rulettkereket négy részre, a 0-át most nem kell figyelembe venned. Tanulmányozd az osztó golyódobási technikáját, s figyeld meg, hogy ha eldobja a golyót, az melyik képzeletbeli részre érkezik majd. Például, ha az 1-es rész felett dobja el a golyót, s az a 2-esre érkezik, akkor tudni fogod, hogy a 2-es rész felett eldobva a golyót, az majd a 3-as részre érkezik.

Ellenőrizd, hogy ez tényleg így van-e, s ha igen, akkor megvan a rulett csalás lényege, meg tudod jósolni, hova érkezik a golyó! Ekkor nincs más teendőd, mint a várható kerékrész összes rekeszét megfogadnod, s megvárni az eredményt.

Például, ha a 2. kerékrész összes számát megrakod, az 1 dolláros tétnél 9 dollárba fog kerülni, de az ott landoló golyó 36 dollárt fizet. Ez nagyon jó nyereség, s ha néha tévedsz, még akkor is pozitívban lesz az egyenleged.

Clocking csalás tanácsok

Hogy ne bukj le, érdemes megfogadnod néhány tanácsot a clocking csalás használatakor. Légy türelmes, és keresd meg azt az osztót, aki kellően precíz mozdulatokkal rendelkezik a rulett szisztéma kitalálásához. Játssz néhányat előbb, ha vesztesz, akkor tekintsd a veszteséged a nyereményhez vezető befektetéshez.

Váltogasd a kaszinókat és az osztókat! Ha mindig ugyanoda térsz vissza rulettezni, és mindig nyersz, az előbb-utóbb fel fog tűnni a kaszinónak. Legyenek néha vesztes napjaid is! Vesszél el egyik este néhány száz dollárt, hogy a következőn ezreket nyerhess. Játssz más játékokon még akkor is, ha azzal veszítesz, de így hitelesebb maradhatsz.

Ne használj okostelefon alkalmazásokat a clockinghoz. Ezek azt állítják, hogy a kamerán át megfigyelve a labdát, pontosan megmondják, hova fog érkezni. A legtöbb esetben átverés az ilyen alkalmazás, s a kaszinóban is feltűnő, ha a mobiloddal videózod a pörgetéseket. Ha pedig a biztonságiak megtalálják az alkalmazást a telefonodon, akkor már ott is lesz a bizonyíték ellened!