Rulett csalás – Clocking módszer

A clocking néven ismert rulett csalás csak a valódi kaszinókban használható, az online kaszinókban nem fog működni. A módszer lényege, hogy a fizikán alapul, s hogy minden körben megvan az esély a nyerésre. Ha egy-egy körben vesztünk, akkor sincs gond, mert hosszú távon nyereséggel zárhatunk.

A rulett clocking során megpróbáljuk megjósolni, hogy melyik rekeszbe fog leesni a golyó, s ehhez előtte tanulmányoznunk kell az osztót. Minden profi osztó ugyanazzal a jól begyakorlott módszerrel lendíti meg a golyót, így egy idő után kiszámolható a golyó sebessége és a várható érkezési helye. Ezt a kaszinók is tudják, ezért váltogatják rendszeresen az osztókat.

Rulett csalás lényege

Egyes helyeken valódi csalásnak számít, amiért felelősségre is vonhatnak, de még a legjobb esetben is örökre kitilthatnak az adott kaszinóból! Ha mégis vállalod a kockázatot, akkor meg kell figyelned a rulettasztalnál dolgozó osztót.

Oszd fel képzeletben a rulettkereket négy részre, a 0-át most nem kell figyelembe venned. Tanulmányozd az osztó golyódobási technikáját, s figyeld meg, hogy ha eldobja a golyót, az melyik képzeletbeli részre érkezik majd. Például, ha az 1-es rész felett dobja el a golyót, s az a 2-esre érkezik, akkor tudni fogod, hogy a 2-es rész felett eldobva a golyót, az majd a 3-as részre érkezik.

Ellenőrizd, hogy ez tényleg így van-e, s ha igen, akkor megvan a rulett csalás lényege, meg tudod jósolni, hova érkezik a golyó! Ekkor nincs más teendőd, mint a várható kerékrész összes rekeszét megfogadnod, s megvárni az eredményt.

Például, ha a 2. kerékrész összes számát megrakod, az 1 dolláros tétnél 9 dollárba fog kerülni, de az ott landoló golyó 36 dollárt fizet. Ez nagyon jó nyereség, s ha néha tévedsz, még akkor is pozitívban lesz az egyenleged.

Clocking csalás tanácsok

Hogy ne bukj le, érdemes megfogadnod néhány tanácsot a clocking csalás használatakor. Légy türelmes, és keresd meg azt az osztót, aki kellően precíz mozdulatokkal rendelkezik a rulett szisztéma kitalálásához. Játssz néhányat előbb, ha vesztesz, akkor tekintsd a veszteséged a nyereményhez vezető befektetéshez.

Váltogasd a kaszinókat és az osztókat! Ha mindig ugyanoda térsz vissza rulettezni, és mindig nyersz, az előbb-utóbb fel fog tűnni a kaszinónak. Legyenek néha vesztes napjaid is! Veszíts el egyik este néhány száz dollárt, ha az előzően nagyot nyertél. Játssz más játékokon még akkor is, ha azzal veszítesz, de így hitelesebb maradhatsz.

Ne használj okostelefon alkalmazásokat a clockinghoz. Ezek azt állítják, hogy a kamerán át megfigyelve a labdát, pontosan megmondják, hova fog érkezni. A legtöbb esetben átverés az ilyen alkalmazás, s a kaszinóban is feltűnő, ha a mobiloddal videózod a pörgetéseket. Ha pedig a biztonságiak megtalálják az alkalmazást a telefonodon, akkor már ott is lesz a bizonyíték ellened!