NetEnt nyerőgépek

A Net Entertainment vagy ahogy rövidebb nevén használják, a NetEnt az online kaszinókat ellátó szoftvergyártók egyik legnagyobbika, több mint 20 éves múlttal. A cég azért indult, hogy ellássa az európai piacot, napjainkban svéd és máltai központokkal működik. Bár először csak a valódi kaszinókra koncentrált, hamar átnyergelt az online világba, s ma mindkét területet kiszolgálja a 700 dolgozójával.

A NetEnt nem csak játékokat készít, hanem nagydíjas játékmenedzsment eszközöket is. A vállalat élő kaszinó platformja pedig az egyik legerősebb a piacon, ellátva mind a hagyományos számítógépről, mind a mobilról játszó játékosokat.

A sokféle játék elem, bónusz, ingyenes pörgetések és más mellett a NetEnt játékokhoz tartoznak az egyik legerősebb progresszív jackpotok, melyekkel igazán nagyon lehet nyerni. A vállalat játékainak száma meghaladja az 500-at, így minden típusú játékos megtalálhatja nála a kedvencét.

Kiemelt NetEnt nyerőgépek

 • The Wolf’s Bane
  The Wolf’s Bane
 • Dead or Alive
  Dead or Alive
 • Gonzo’s Quest
  Gonzo’s Quest
 • Twin Spin Megaways
  Twin Spin Megaways
 • Knight Rider
  Knight Rider

A Twin Spin Deluxe nyerőgép kellemes arcade hangzásával és menő kinézetével hódít, s nevét is a különlegességének köszönheti. Minden kör elején két tárcsa ikrekké válik, így egy teljesen egyedi játékélmény biztosít.

A Starbust nevű játék pedig az űr szerelmeseinek kedvence, hiszen itt mind a zene, mind a kinézet úgy lett elkészítve, hogy az űrutazás végtelenségét imitálja. A szétterjedő wild szimbólum csak egy újabb extra, amely miatt ez a játék annyira kedvelt!

A Mega Fortune a NetEnt egyik leghíresebb játéka, köszönhetően a progresszív jackpotjának. Maga a nyerőgép a gazdagság témakörét járja körül, így buzdítva a játékosokat, hogy vigyék el a hatalmas nyereményt.

A Dead or Alive pedig a vadnyugatra visz el, ahol a játék közben nem kell háttérzenét hallgatni, behallatszik viszont a szél suhogása, az ajtók nyikorgása és a madarak károgása. A sticky wild szimbólumok hozzáadása pénzügyileg is nagyon vonzóvá tette ezt a nyerőgépet.

A NetEnt természetesen más top játékokkal is rendelkezik. A Vikings, a Scudamore’s Super Stakes, a Jungle Spirit: Call of the Wild, a Divine Fortune és a Wild Water mind olyan játékok, melyek vezetik a népszerűségi és a játékélmény toplistákat.