Ingyen póker pénz befizetés nélküli bónuszokkal 2023-2024-ban

ppoker

A póker az utóbbi években visszaesett, és már nem tekinthető az aranykorban lévőnek. Ettől függetlenül továbbra is egyik legnépszerűbb választás az online kaszinójátékok között. Nincs házelőny, a játékos a játékos elleni elem teszi igazi ügyességi játékká, amelyet el lehet sajátítani.

Jelenleg két ilyen befizetés nélküli pókerbónusz áll a magyar játékosok rendelkezésére 2023-2024-ban. Ezek a GGPokernél és a 888 Pokernél lesznek, ingyenes belépőjegyekkel. Ezek nem nagy összegűek, de mégis elégségesek ahhoz, hogy belekóstoljatok a valódi pókerpénzzel való játékba.

888 Poker ingyenes pénz ajánlat

Az ingyenes csomagot a pókeroldalak nevéhez méltóan nagylelkű 88 dolláros csomagként emelik ki. Bár ez soknak tűnik, a tényleges pénz, amivel játszhatsz az csak 8$ lesz. A maradék 80 $ függő bónuszként kerül a számládra.

A 8$-t 4-szer 1$-os, és 40-szer 0,1$-os nevezési jegyekre osztják fel. A bónusz igénylését követően (14 napon belül a regisztrációt követően) a bónusz részletekben kerül kiosztásra.

  • A bónuszpénz és a 2$-os szelvények első tételét akkor kapod meg, ha letöltötted az alkalmazást, új számlát nyitottál, és megerősítetted SMS-ben vagy telefonszámmal.
  • A második adagot, amely további 2 dollárnyi jegyet tartalmaz, a bónusz igénylését követő 3 nap elteltével kapod meg.
  • Az utolsó adag $4 értékű jegyet a bónusz igénylését követő 7 nap elteltével kapod meg.

A jegyeket csak 24 órával a számlán történő jóváírást követően lehet felhasználni. -> Regisztrálj a 888 Poker-re itt


Voltak napok, amikor pókeroldalak tucatjai versenyeztek ingyenes bankrollokkal és befizetés nélküli bónuszokkal. Ezek az idők elmúltak, még a freeroll versenyek is ritkábbak manapság. Vannak azonban még lehetőségek arra, hogy ingyenes pókerpénzhez jussunk befizetés nélküli bónuszokkal.

A kaszinóbónuszokhoz hasonlóan csak 18 év feletti személyek vehetnek részt a játékban. Minden bónuszfeltétel érvényes.

Tekintsd meg teljes kaszinó ajánlatot több száz ingyenes pörgetéssel