Play’n GO nyerőgépek

A Play’n GO egy újabb svéd vállalat, mely egyre inkább uralja az online szerencsejáték és online kaszinók világát. Köszönhető ez a nagyon szép nyerőgépeknek, ötletes játékmeneteknek és a különféle extráknak. Nem csak a saját kaszinóit üzemelteti, de a játékokat licencbe is adja más kaszinók számára.

A vállalat történetét az 1990-es évek dotkom felfutása indította be, amikor mindenki internetvállalkozó akart lenni. Ekkor néhány fiatal összeállít, hogy játékokat készítsen, miközben a kaszinók részéről pont nagy igény mutatkozott az új játékok kínálatba illesztésére. A két igény találkozott, s beindul a Play’n GO. A cég azóta sem arra törekszik, hogy a legnagyobb játékgyártó legyen, ehelyett inkább a legjobb játékokat akarja elkészíteni.

 • Big Win 777
  Big Win 777
 • Street Magic
  Street Magic
 • Legacy of Egypt
  Legacy of Egypt
 • Reactoonz 2
  Reactoonz 2
 • Multifruit 81
  Multifruit 81

A Book of Dead nyerőgép az ókori Egyiptomba visz vissza, s a Halottak könyvét keresi. A játék során a kellemes zene mellett az ingyenes pörgetések jelentik a legnagyobb vonzerőt, melyek ráadásul egy szétterjedő szimbólummal is rendelkeznek.

A Multifruit 81 a nevéből adódóan is egy hagyományos, gyümölcs szimbólumos nyerőgép, melynek erősségét a szétterjedő wildek jelentik. A Jokerek pedig akár meg is ötszörözhetik a nyereményeket.

A Street Magic nyerőgépes játék a Play’n GO tartalmasabb játékai közé tartozik, ahol a történéseket egy bűvész tartja kézben. A sokféle osztással kísért választási lehetőség, a scatter és wildek egyedisége teszi olyan népszerűvé ezt a játékot.

Teljesen más témát használ a Legacy of Egypt, mely az ősi Egyiptomba repíti a látogatót. A kellemes zene végig kíséri a pörgetéseket, miközben bármikor felbukkanhat az extra nyereményeket tartogató arany szerencsekerék.

A Rise of Olympus egy nagyon látványos nyerőgép, ahol a görög istenek végig kísérik a teljes játékot. Ha a megfelelő szimbólumok pörögnek ki, akkor pedig további nyereményeket is garantálnak. A játék egyik legfőbb erőssége mégis a nyereménytöbbszöröző, mely akár hússzoros értékig is felmehet.

Természetesen nem csak ezek a játékok tartoznak a Play’n GO erősségei közé. A listát még sokáig lehetne folytatni olyan játékokkal, mint a Fire Joker, a Raging Rex, a Battle Royal, a Grim Muerto, az Aztec Warrior Princess és a Quenn’s Day Tilt.