2020 Legújabb nyerőgépei

age-of-asgard

Az új 2020-as nyerőgépeket, amelyeket megosztok az oldalon a következő kritériumok alapján választom: Olyan szolgáltató nyerőgépe kell legyen, amelyet kedvelnek az oldal látogatói, az elmúlt 6 hónap legnépszerűbb szolgáltatói (megtekintés/eltöltött idő alapján) a következőek: Pragmatic Play, Red Tiger, NetEnt és a Play’N’Go .   

Nagyon sok másolatot és klónokat is észrevehetünk, az Egyiptom témája meg mindig nagyon népszerű.  Ezzel a sikeres játékok népszerűséget próbálják megismételni. Egy ilyen másolat a John Hunter (PragmaticPlay) nyerőgép is, amely a negyedik kiadásával számos újítást, bónuszokat és megnövelt visszafizetést hoz. 

 Age of Asgard (YggDrasil | 10-10-2019) 

Mivel ez lemaradt a legutóbbi frissítésnél, most pótlódik! Az Yggdrasil visszatér a skandináv mitológia gyökereihez az Age of Asgard nyerőgéppel. Egyedi funkciója a dupla 5×3-as tárcsák, amelyek egyesülnek az ingyenes pörgetések alatt hatalmas nyereségre adva lehetőséget. Próbáld ki!

Piggy Riches Megaways  (Red Tiger/NetEnt | 23-01-2020) 

2019 szeptemberében a NetEnt átvette a RedTigert 200 millió angol fontért, ez az első nyerőgépek egyike, amely a közös együttműködés gyümölcse. A klasszikus 2010-es Piggi Riches nyerőgépet felturbózza, megnövelve nyerő vonalainak számát 15-rol 117649-re. Játszd most!

Riches of Robin  (Play’n Go | 19-03-2020) 

Robin Hood az angol folklór egyik legkedveltebb és legismertebb karaktere, amely a gazdagokat fosztogatja és a szegényeknek adakozik. Egyedi QuickHit funkcióval azonnal 1000x-es nyereményt szerezhetsz. Pörgess itt!

John Hunter and the Book of Tut (Pragmatic Play | 06-05-2020) 

A Pragmatic Play új nyerőgépe már a negyedik a John Hunter sorozatban.  Marad a klasszikus 5×3-as felbontás és 10 nyerővonal, a kifizetést enyhen megnövelve 96.5%-ra.  Csatlakozz John Hunter-hez egy izgalmas kalandra. Játszd Itt!

Dead or Alive 2 (NetEnt | 11-05-2020) 

A Dead or Alive tizedik évfordulójára úgy döntött a NetEnt, hogy ideje egy frissítésnek. Az egyik legjobb NetEnt nyerőgép most új pörgetésekkel, HTML5-nek köszönhetően új eszközök támogatásával és egy jobb RTP-vel várja a játékosokat! Játszd most!