AndyPyro megnyeri a 60,000x-et Fire in The Hole-on

fire-in-the-hole-xbomb

AndyPyro, a finn twich streamer (közvetítő) megüti a max szorzót, ami 60.000x-es a Fire in The Hole Xbomb nyerőgépen. Ezzel a 4 euros tétből a maximálist, 240.000 eurót sikerül kaszálni.

Egyre gyarapodnak a kaszinó játékok streamelésével (közvetítésével) foglalkozó csatornák száma a nagyobb platformokon, köztük a Twitch.tv-n is. De legyünk őszinték, nem mindig könnyű megmondani melyik közvetítő valós téten játszik, vagy csak félrevezet. Megvannak azért a jelek ezek kiszűrésére: csaló, rossz hírnevű kaszinókat reklámoz, néző-botokat használ azt a látszatot keltve, hogy sok követő van jelen (ezzel felkerülve a platform listáján, amely nézők száma szerint rendez) vagy ha éppen max-téten kepés nap mint nap több százezer eurót veszíteni.

Ezek a csaló kaszinók nemcsak egy korlátlan demó-számlát biztosítanak, hanem annyira elszánják magukat a félrevezetésre, hogy még a be- es kifizetési számla történetet is hamisítanak.

AndyPyro nem vehető a fent említett kategóriába, ő ugyanis hobbiszinten űzi a szerencsejátékot. Közvetítéseinek megközelítőleg csak 5%-a kapcsolatos ezzel a témával, legtöbbször olyan video-játékokat közvetít, mint a PUBG, CS: GO, Call of Duty vagy a League of Legends. 2017-2019 között pedig mint a Method (PUBG) csapatkapitánya több e-sport rendezvényen is részt vett.

AndyPyro őszinte reakciója

andypyro scream

Itt már tudta Andy, hogy nagy nyeremény lesz

Ezért is reakciója a bónusz pörgetés alatt nem az a tipikus hideg, érzéktelen, amelyet több kaszinó streamernél is láthatunk. Ezt nemcsak a testbeszéde jelzi, mikor remeg a keze, többször is feláll a székről vagy a két kezet a fejére teszi a 2 darab 100x szorzó leesésénél (ki nem tenné?). Nagyon sokszor lehet hallani a video alatt a “mitä vittua”-t, ami “mi a franc” -ot jelentene szépen kifejezve. Valamennyire szívmelengetőbbek a pörgetés utáni szavai “mä vittu velaton mies” , azaz most már adósság-mentes ember.

300 eurós befizetésből szép kis összeg ez a nyeremény, de nem kell feledni, hogy ez a játékosok legnagyobb részének csak egy alom marad. A kaszinó mindig nyer hosszútávon, ezért játssz felelősségteljesen és tekintsd csak szórakozásnak!

Teljes video itt, ha vissza szeretnéd nézni: