Az új év erősen indul a legújabb 10 nyerőgéppel

2022 nyerogepek

Az összes jelentős név megjelenik, köztük a NoLimit City, a Pragmatic Play, a Netent, a Relax Gaming, a QuickSpin és a Push Gaming. A legújabb nyerőgépekben a témák széles választékát találhatod meg. Legyél csempész a Smugglers Cove-ban, válj űrbányásszá a Relax Gamings legújabb játékával, vagy teszteld a Pragmatic Play legújabb és legjobban kinéző „Book of” nyerőgépét. Mindenki számára van valami, pörgess ingyen és élvezd a legújabb nyerőgépeket.

Legújabb nyerőgépek

Book of Fallen (Pragmatic Play)

Egy újabb „Book of” elnevezésű nyerőgép, amely a PratmaticPlay sorozatát folytatja. Nézd meg az Indiana Jones hasonmás, John Hunter legújabb kalandjait. Pörgesd meg itt.

Cash Truck (Quick Spin)

Ez nagyon hasonlít a Money Train 2-re, ha az a te ízlésed, akkor mindenképpen nézd meg ezt a nyerőgépet. Lássuk, hogy ez csupán egy utánzó, vagy egy komoly versenytárs. Pörgesd meg most!

Cluster Tumble (Relax Gaming)

Egy újabb vizuálisan lenyűgöző nyerőgép a fejlesztőtől. Ez az új nyerőgép is egy filmes aláfestéssel érkezik, hogy magával ragadjon a történetbe. Pörgesd meg most!

Legion X (Nolimit City)

A NolimitCity a római témában próbálkozik a Legion X-szel. A nyerőgépek hosszú sorában nem volt melléfogásuk, nincs okunk azt hinni, hogy ez kevésbé lesz lenyűgöző. Pörgesd meg itt!

Silverback Gold (Netent)

A svéd fejlesztő rengeteg újjáélesztést vett nekünk a legutóbbi Starburst vagy a Gonzo’s Gold formájában. A Silverback Gold a következő a sorban, ha az újrafeldolgozásokról van szó. Vajon jó munkát végeztek? Teszteld le itt.

Smuggler’s Cove (Pragmatic Play)

A Pragmatic legújabb nyerőgépével a kalózok ismét akcióba lendülnek. Nem éppen friss vagy merész téma, de remek prezentációval megéri kipróbálni. Pörgesd meg itt!

True Grit Redemption (Nolimit City)

Minden általuk kifejlesztett funkciót belegyömöszöltek ebbe a nyerőgépbe. Sok minden történik, de egy utazás, amit mégis érdemes végigjárni. Pörgesd meg itt!

Bison Battle (Push Gaming – január 20.)

Fedezd fel az észak-amerikai vadont a Push Gaming legújabb nyerőgépével. Pörgesd meg most.

Space Miners (Relax Gaming – feb 22.)

A Föld erőforrásai fogynak, ideje bányászni a végtelen űrben. Teszteld a Relax Gaming legújabb nyerőgépét, az Űrbányászokat itt!