Crazy Fox

Értékelés áttekintése / Vélemények
  • Bónuszok és promóciók
  • Játékválaszték
  • Biztonság és kifizetések
4.7

Összefoglalás

Próbálj szerencsét egy új és izgalmas kaszinó oldalon, amely 20%-os pénz visszafizetéssel vár. Látogass most a Crazy Fox oldalára a részletekért!

Crazy Fox Casino vélemények

A Crazy Fox kaszinó nem bónusszal meg ehhez kapcsolódó bonyolult követelményekkel várja a játékosokat, hanem egy szimpla mindenkinek elérhető napi 20%-os pénz visszafizetést ajánl, ez a kézhezvételtől 3 napig, aktiválástól pedig 7 napig érvényes. A pénz visszafizetés naponta lesz jóváírva.

Mivel nem számít fel bonuszt, a megjátszáson nem kell gondolkozz, nyeremények kifizetését majdnem azonnal lekérheted, mondjuk azonnal mivel a befizetésre még így is csatolnak egy 3x-os megjátszást.

Máltai licensszel rendelkezik az N1 Limited Inc., és annak ellenére, hogy egy új 2020-as kaszinónak számít, az üzemeltető cég megbízható és számos más kaszinót működtet gond nélkül mar évek óta.

Megjegyzés: Befizetésnél ne válaszd ki a “I don’t want a bonus”-t, ugyanis ez a 20%-os cashbackre vonatkozik!

Játtsz most 20%-os pénz visszafizetéssel

Kitűnő nyerőgép választék , Novomatic is játszható

Rengeteg elő kaszinós játék mellett vezető szoftver fejlesztők is megtalálhatóak, az oldalunkon megjelentettek közül pedig mindegyik elérhető. Köztük a játékosok kedvencei, a Novomatic nyerőgépek is mint a Book of Ra , Sizzling Hot vagy a Lucky Lady’s Charm.

Gyors kifizetés

Mivel nem kell bónuszokat vagy megjátszást számolj, gyors kifizetést igényelhetsz. A kifizetések gyorsasága függ a választott módszerétől, E-wallet-re (mint a skrill vagy neteller) órákon belül, mégpedig kártya vagy banki átutalás esetén 1-3 nap várható.

Tapasztalatunkból a számla ellenőrzés (amelyet minden legális kaszinónak köteles elvégezni) is egy nagyon gyors folyamat.

Minden értékelést őszintén készítünk el a legjobb megítélésünk alapján. Mindazonáltal kizárólag tájékoztató jellegűek, és ezeket nem szabad jogi tanácsként értelmezni. Mielőtt bármilyen kaszinóban játszanál, mindig győződj meg arról, hogy megfelel-e az összes szabályozási követelménynek.