GGPoker

GGpoker logo

GGPoker

100% akár 600$-ig terjedő bónusz vagy $100 versenybelépőkben
18+ Játssz felelősségteljesen!

A Stars több mint egy évtizeden át volt az online pókerpiac királya, ez tavaly megváltozott, amikor a GGPoker hálózattal felerősödött a verseny. A GGPoker jelenleg piacvezető a globális játékosok számát tekintve. A stafétabot átadása részben annak köszönhető, hogy a Pokerstars kivonult a kínai,tajvani és makaói piacról, míg a GG nagy hangsúlyt fektet Ázsiára.

GGPoker üdvözlő ajánlat

Az üdvözlő ajánlatban választhatsz egy 100%-os akár 600$-ig terjedő bónusz vagy a 100$-nyi belépőjegyek között. Mindkettőt ki kell választanod a „Válassza ki a bónuszát” legördülő menüpontban, amikor az első befizetést megteszed.

Match bónusz: Egy 100%-os, akár 600$-ig terjedő bónusz. Ez akkor ajánlott, ha cash game-eket tervezel grindolni, mivel a bónuszpénz minden $20 rake után $5-os lépésekben kerül felszabadításra. Ez a beépített rakeback programon felül további 25%-os rakebacket jelent. 60 nap áll rendelkezésedre, hogy teljesítsd a bónusz fogadási követelményeit.

$100 jegyekben: Legalább $20 befizetés szükséges a promócióban való részvételhez. 6 napon belül teljesítened kell az AoF (All-in vagy Fold) kihívásokat, hogy szelvényeket és készpénzes jutalmakat szerezz. Ez akkor ajánlott, ha SNG vagy MTT játékos vagy, mivel könnyebben kiismered a struktúrát.

Szerezd meg a 100% akár 600$-ig terjedő bónuszt

Napi ingyenes ajándék

Csak be kell jelentkezned, majd kattintani az igénylés gombra, és a GGPoker minden nap egy 0,25 dolláros, vagy minden szombaton egy 1 dolláros szelvénnyel jutalmaz. Részletek a promóció igényléséről itt -> (Aktiváld a fiókodban a promócióm / napi freebie alatt.)

Akár 60% rakeback a Fish Buffet hűségprogrammal

A játékosok pontokat kapnak a rake-hozzájárulásukért minden játékmódban. Minél többet játszol, annál magasabbra jutsz a 25 rangú hűségrendszerben. A jutalmak 15%-tól egészen 60% rakebackig terjednek. Választhatsz fix heti kifizetést, vagy pörgethetsz a véletlenszerű jutalmakért. A rangok egy évig tartanak fenn, és bizonyos pontok szükségesek a megújításhoz.

Honeymoon kihívás

Játssz végig 30 napnyi kihívást akár 350 dollárig terjedő jutalmakért. Papíron egyszerűnek hangzik, lássuk, milyen is a valóságban.

Kipróbáltuk a honeymoon kihívást, és a legtöbbjük csak azt jelenti, hogy időt kell szánni rájuk. Könnyen kezdődnek az olyan küldetésekkel, mint a „Play 50 Hands of Holdem” vagy „Play 10 Spin & Golds”. Miközben haladsz előre, a kezek száma 200-ra, 300-ra vagy akár 500-ra emelkedik. A holdemen kívül lesz pár omaha vagy AoF kihívás is. Míg ezek többsége könnyen teljesíthető (csak időt kell beletenni), van néhány ilyen küldetés amely egyenesen lehetetlen mivel óriási szerencsét igényelnek. Ezek konkrétan a „Nyerj meg egy fejvadász MTT-t” és a „Nyerj egy AoF jackpotot”.

Az az elvárás, hogy egyetlen nap alatt megnyerj egy versenyt, vagy eltaláld a jackpotért járó színsort, nem reális. Azt javasoljuk, hogy hagyd ki ezeket, és törekedj arra, hogy legalább 25 küldetést elérj. 25 napi küldetés teljesítésével még mindig szerzel 200 dollárt a jutalomból, felit készpénzben, felit pedig versenybelépőkben.

GGPoker vélemények

Pozitív
– A legnagyobb pókerhálózat
– Kiváló promóciók és játékválaszték
– Vezető szoftver, beépített HUD, staking

Negatív
– A versenyszűrők korlátozottak
– A hagyományos pókertől a játékosítás és a több RNG felé eltávolodó formátumok (AoF vagy Flip and Go)

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments