Unibet Kaszinó

unibet-kaszino

Unibet Kaszinó

Jelenleg nem elérhető
18+ Játssz felelősségteljesen!

Értékelés áttekintése / Vélemények
  • Bónuszok és promóciók
  • Játékválaszték
  • Biztonság és kifizetések
4.8

Összefoglalás

Európa legnagyobb online kaszinója, a már 20 év feletti tapasztalattal rendelkező Unibet több mint 16 millió játékosnak szolgál teljes körű játékélményt.

Üdvözlő bónusz – Unibet befizetés

Az Unibet kaszinó 100%-os akár 60.000 forintos üdvözlő bónusszal fogad minden új játékost, 60 ingyenes pörgetés is jár a bónusz mellé.
Legalább 4000 forintot kell befizetni a bónusz megszerzéséhez. Nyerőgépek esetén 20-szoros a megjátszási követelményel (Ez kitűnőnek számít, mert gyorsan igazi pénzre válhatod bónuszt), asztali játékok és a video póker csak 10%-ban járulnak hozza, tehát 200-szorosra növeli a megjátszást, ez elő asztali játékok esetén még nagyobb (250x).
Nem használható fel a bónusz sportfogadásra vagy pókerezésre, 30 nap áll rendelkezésére a bónusz megforgatásához. A részletes feltételeket megtalálod az Unibet oldalán. Unibet Promóciós kód (bónuszkód) megadása nem szükséges ennek az ajánlat megszerzésére, automatikusan a számládhoz csatolják.

A 60 pörgetés megszerzéséhez legalább 4000 forintot kell befizess, jóváírása 48-72 óra alatt történik. Ezeket a Starburst (NetEnt) nyerőgépre kapod, ezekből szerzett nyeremények megforgatását csak Netent játékon végezheted.

Nem csak kaszinó

A szoftver szolgáltatók közé tartozik a QuickSpin, NetEnt vagy a Playn’Go is. Több mint 1000 játékból válogathatsz kedved szerint. Számos élő kaszinós játék is beletartozik a kínálatba, ezeket a Evolution Gaming/ NetEnt Live szolgáltatja, több mint 20 élő rulettjátékkal. A kaszinó kínálat mellett, ugyanarról a platformról elérheted a sportfogadást vagy az online pókert is. Ezekhez nincs szükség külön befizetésre, a számlarendszeren keresztül szabadon utalhatsz (Bónuszok nem átutalhatóak).

Biztonság

Unibet volt az első magyar online kaszinó amely megnyitotta kapuit, az 1997-es alapitási éve óta, közel 25 évnyi tapasztalattal minőségi szolgáltatást nyújt.

Három engedélyező hatóságtól kibocsátott licenc birtokában áll az Unibet. Ezek a Máltai, Gibraltári és Brit (EKGC) licenc engedélyek. Magyar nyelvű ügyfélszolgálat és elő chat áll rendelkezésre. Magyar elő chat 11 és 19 óra között elérhető, az angol nyelvű chat a hét minden napján 24 órában. Hitelkártya és számos E-Wallet használható a befizetésre, kifizetési korlát nincs megszabva. Bármennyit is nyernél, kifizethető. A felhasználói visszajelzések és vélemények az Unibet kaszinóról legtöbb esetben pozitívak.
Az Unibet ügyfélszolgálat elérhető a következő telefonszámon: + 44 207 949 0088 (Angol nyelv)

Minden értékelést őszintén készítünk el a legjobb megítélésünk alapján. Mindazonáltal kizárólag tájékoztató jellegűek, és ezeket nem szabad jogi tanácsként értelmezni. Mielőtt bármilyen kaszinóban játszanál, mindig győződj meg arról, hogy megfelel-e az összes szabályozási követelménynek.

Unibet kaszinó vélemények, lásd mit mondanak a játékosok Európa legnagyobb online kaszinójáról: