Unibet Kaszinó

unibet

Unibet Kaszinólink icon

60.000 Forint

Értékelés áttekintése
  • Bónuszok és promóciók
  • Játékválaszték
  • Biztonság és kifizetések
4.8

Összefoglalás

Európa legnagyobb online kaszinója, a már 20 év feletti tapasztalattal rendelkező Unibet több mint 16 millió játékosnak szolgál teljes körű játék élményt.

Üdvözlő bónusz – Unibet befizetés

Az Unibet kaszinó 100%-os akár 60.000 forintos üdvözlő bónusszal fogad minden új játékost, 60 ingyenes pörgetés is jár a bónusz mellé.
Legalább 4000 forintot kell befizetni a bónusz megszerzéséhez. Nyerőgépek, kaszinó játékok esetén 20-szoros a megjátszási követelményel, ez megnövekszik 25-szeresre elő kaszinó játékoknál
Nem használható fel a bónusz sportfogadásra vagy pókerezésre, 30 nap áll rendelkezésére a bónusz megforgatásához. A részletes feltételeket megtalálod az Unibet oldalán. A bónusz megszerzéséhez nem szükséges bónusz kóddal iratkozni.
60.000 Forint Üdvözlő bónusz + 60 ingyenes pörgetés

Nem csak kaszinó

A szoftver szolgáltatók közé tartozik a QuickSpin, NetEnt vagy a Playn’Go. Összesen több mint 600 játékból lehet válogatni. A kaszinó kínálat mellett, egy platformról elérheti a sportfogadást vagy az online pókert. Ezekhez nincs szükség külön befizetésre, a számla rendszeren keresztül szabadon lehet utalni (A bónuszok nem átutalhatóak!)

Biztonság

Három engedélyező hatóságtól kibocsátott licenc birtokában áll az Unibet. Ezek a Máltai, Gibraltári es Brit (EKGC) licenc engedélyek. Magyar nyelvű ügyfélszolgálat es elő chat áll rendelkezésre 24/7. Hitelkártya es számos E-Wallet használható a befizetésre, nincs megszabva egy kifizetési korlat. Bármennyit is nyerne,  azonnal kifizethető! A felhasználó visszajelzések és vélemények az unibet kaszinóról legtöbb esetben pozitívak.
Látogass az Unibet Kaszinó oldalára itt!