Prize Pinball: Nyerj ingyenes pörgetéseket és készpénzt

betfair pinball

Szeretnéd még jobbá tenni online nyerőgépes élményedet? A Betfair létrehozta a Prize Pinballt, hogy napi nyereményeket osszon ki az ügyfeleknek, és ehhez mindössze regisztrált játékosnak kell lennie. Az akár 10 ingyenes pörgetés, kaszinóbónuszok, ingyenes kaparós sorsjegyek vagy akár készpénz nyereményekkel, nincs okod arra, hogy ne jelentkezz a Prize Pinballra.

Iratkozz most: Regisztráljon itt a Betfair-en

Ingyenes pörgetések

Ha sikerült ingyenes pörgetéseket nyerned a Prize Pinballon, akkor 5 ingyenes pörgetést nyerhetsz egyenként 0,10 értékben a War of Gods vagy a Dynamite Riches játékokon.

Kaszinó bónuszok

Amennyiben a Prize Pinball kaszinóbónuszokat nyújt neked, bónuszokat kapsz a Big Bass Bonanza, a Wild Swarm, a Jammin’ Jars vagy a Cash Eruption játékokon.

Természetesen regisztrált számlával rendelkező Betfair ügyfélnek kell lennie. Ezután a szerencsén múlik, hogy melyik nyereményt kapja meg a nyereményjátékon. Ne aggódj a tétkövetelmények miatt, hogy jogosult legyél, mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel a számládra, és elfogadod, hogy naponta egyszer játszhatsz a Prize Pinballon. 00:00 és 23:59 között lehetőséged lesz elfogadni és játszani a promóciót. Egy animáció fog lejátszódni, és értesítést fogsz látni, ha nyertél egy díjat.

A visszajelzések Magyarországról vegyesek, láttunk játékosokat, akik azt állítják, hogy tudnak játszani, míg mások azt állították, hogy korlátozták őket a promócióban való részvételben.